Valpolicella ripasso – Giarola
kr. 120,00
Lækker ripasso dyrket af følgende druer: Corvina, Veronede og Rondinella
Druerne høstes i starten af september, hvorefter de gærer med sten og stængler i 10 dage, herunder presses hatten af drueskallen ned i vinen flere gange dagligt. Vinen blandes i marts måned med de pressede druer fra Amarone vinen, hvorefter halvdelen af vinen modner 14 måneder på franske egetræsfade. Vinen blandes og hældes på flaske, ligger i flasken ca. 6 måneder inden frigivelse.
En kraftig flot mørkerød vin, med duft af kandiseret frugt, tørrede svesker og kirsebær.
Smagen er kraftfuld og intens. 13,5 % alcohol
Serveres til grillet kød, vildt, steg og modnet oste.
Nydes ved 16-18 grader.
PRIS
Pris ved 1 flaske: 135,00 DKK
Pris ved 6 flasker: 120,00 DKK
Pris ved 12 flasker: 115,00 DKK
Levering 2-4 dage